Dru Yoga op 10 maart 2024


Op een prachtige locatie aan de rand van het bos, vind je een paradijs waar je helemaal jezelf kunt zijn. Laat jezelf verwennen met heerlijke zachte bewegingen vanuit je hart. De dru yoga dankt haar naam aan de poolster die altijd op dezelfde plek aan de hemel staat. Stil en onbeweeglijk vol kracht en licht. Het herinnert ons aan de eeuwige stilte in onszelf die er altijd is. Ook al lijkt de wereld voorbij te denderen en vraagt het dagelijkse leven veel van je aandacht.

Voel je gedragen door zachte muziek, het rustige ritme van je ademhaling en je hart. Voel hoe de spanning uit je lijf in de aarde verdwijnt en hoe er weer zachtheid, licht en nieuwe energie in je komt. Loskomen van patronen die je al zo lang met je meedraagt. Het is tijd voor overgave en acceptatie.

Kom thuis bij jezelf. Open je voor nieuwe lichtfrequenties vol liefde. En als een feniks uit de as herrijs jij na deze middag.

Puur. Mooi. Krachtig. Kwetsbaar en zacht.


Wanneer?

  • Zondag 11  februari 2024 van 13.15  uur tot 16.15 uur. (volgeboekt)
  • Zondag 10 maart 2024 van 13.15 uur tot 16.15 uur.

Inloop 13.00 uur met een kopje thee.


Waar?

Wieksloterweg wz 17, Soest


Kosten?

Vanwege mijn 20 jarig jubileum van de praktijk nu geen 67 euro maar 47 euro


Groepsgrootte?

Er is ruimte voor maximaal 8 personen, zo kan ik iedereen de aandacht geven.

Ervaring?

Het is fijn als je bekend bent met yoga en meditatie, zodat we de diepte in kunnen gaan.

Opgave en betaling?
 

Geef je op via whatsapp: 06-19730870 en dan krijg je een betaalverzoek aan geboden.

 

Wat is dru yoga?
 

Dru yoga is een heerlijke manier om je goed te voelen! De zachte, vloeiende bewegingsreeksen zorgen ervoor dat je vrijheid ervaart in je lichaam en geest. Het gevolg is dat je heerlijk kunt ontspannen en helemaal jezelf kunt zijn.
Dru is afkomstig van het Sanskriet woord `Dhruva’, wat `het stille punt’ betekent.
Dhruva is ook een andere naam voor Poolster. De enige ster die stil aan de hemel staat en waar de andere sterren omheen lijken te bewegen. Door Dru yoga te doen ervaar je dit stille punt en innerlijke rust in jezelf. Deze stilte vind je in je hart. Het word dan ook wel `yoga van het hart’ genoemd, omdat veel oefeningen erop gebaseerd zijn om het hart te openen.

Dru yoga is geschikt voor iedereen, van jong tot oud. Ook als je lichamelijke beperkingen hebt ben je welkom om Dru yoga te ervaren. Het is een zeer krachtige, maar veilige vorm van yoga.

Effecten van Dru yoga

Mijn ervaring met Dru yoga is fantastisch. In het dagelijkse leven merk ik dat ik beter gegrond ben, dichter bij mezelf en relaxter ben. Emoties hebben niet meer zo’n invloed, het voelt veel stabieler en rustiger. Mijn uithoudingsvermogen is sterker, mijn lichaam is gezond, mijn denken breng ik gemakkelijk tot rust. Ik raad het iedereen aan!

Uit onderzoek in Engeland, Nederland en Australië is gebleken dat Dru yoga zeer positieve effecten heeft:

• Meer uithoudingsvermogen en vitaliteit
• Een beter lichaamsbewustzijn
• Rugklachten verbeteren sterk door training van de juiste spieren
• Een grotere flexibiliteit van de wervelkolom en de gewrichten
• Positiever in het leven staan
• Emotioneel veel evenwichtiger
• Zelfvertrouwen neemt toe
• Het helpt snel om negatieve gedachten kwijt te raken

Ik geef geen wekelijkse lessen meer, maar wel retraite dagen en privé yogales. De oefeningen worden dan op jouw hulpvraag afgestemd.


Ik vind het leuk als je contact opneemt en de mogelijkheden wilt bespreken.