Terug naar de bron in jezelf.
 

Zo help ik mensen hun hart te volgen, in alignment te komen met hun zielenopdracht en van daaruit hun passie in deze wereld neer te zetten.

In mijn praktijk voor persoonlijke transformatie en natuurgerichte therapieën komen mensen voor individuele sessies en advies.
Ik bied mijn begeleiding middels:

  • Een evoluerend aanbod van middelen en therapieën voor heling en afstemming op de nieuwe tijd: van klassieke homeopathie tot bloesemtherapie, geluidsfrequenties én levend (gevitaliseerd) water.
  • In de nabije toekomst: cursussen, workshops, lessen en lezingen op het gebied van thema's die aansluiten bij mijn missie en aanbod.

Bij mijn werkwijze en aanbod kun je alles doorlezen wat ik te bieden heb.

Actueel

Ik neem momenteel geen nieuwe cliënten aan. Mensen die al eerder bij mij zijn geweest kunnen contact met mij opnemen via whatsapp.

Het neerzetten van mijn andere bedrijf vraagt aandacht, rust en liefde. Gaia Aqua is een familiebedrijf, opgericht in 1996 door mijn vader, Gert Boontjes. Na zijn plotselinge overlijden in september 2020 heb ik zijn bedrijf verder voortgezet. Mijn missie is om gezond, krachtig, liefdevol water in ieder huishouden te brengen. Gevitaliseerd water is bronwater uit eigen kraan, volledig natuurgetrouw volgens oeroude principes. Ik gun iedereen dit water wat zoveel voordelen voor je gezondheid en bewustzijn brengt!
Neem contact op voor meer informatie.


Mijn praktijk


Mijn praktijk kenmerkt zich door een ruime ervaring met natuurgeneeskundige behandelmethoden.
De sfeer tijdens het consult is rustig, veilig, vertrouwd en in verbinding. De behandeling is doeltreffend, snel en veilig te noemen en volledig op jou afgestemd.

Openingstijden praktijk:
Woensdag 9.00 - 17.00 uur | Vrijdag 9.00 - 16.00 uur.

Ervaringen


Burn-out

Ik vond het moeilijk mijn grenzen aan te geven en ik kon niet goed voor mezelf opkomen, daardoor had ik een burn-out.
Rosmarijne heeft me mede met homeopathie en bloesemtherapie verder geholpen. Ze weet op een luchtige manier de homeopathie toe te passen, maar het werkt echt!
Ik kan beter bij mezelf blijven, nee zeggen en mijn grenzen aangeven. Hierdoor kan ik beter ja zeggen tegen de fijnere dingen in het leven. Ik ervaar meer ruimte. Het stroomt weer beter!

(Vrouw, 32 jaar, Soest)

Voetwratjes

Onze dochter had last van een aantal grote wratjes onder haar voet. We hadden geen ervaring met homeopathie en waren benieuwd of het echt zou kunnen helpen. Onze dochter vond het heel spannend om naar Rosmarijne te gaan maar ze voelde zich al snel op haar gemak en de tijd vloog voorbij. Rosmarijne luistert goed en wist precies de goede homeopatische middelen in te zetten. Ongelooflijk; 2 keer een klein 'pilletje' innemen die ook nog eens lekker smaakten, en na een paar dagen waren de wratjes al kleiner. Na een week of 4 waren ze helemaal verdwenen!
(Meisje, 8 jaar, Soest)

Post vaccinatie klachten

Na de 9-jaars stereoprik (DKTP-BMR) kwamen vage klachten weer bij mijn dochter naar boven. In haar gedrag, maar ook bijvoorbeeld weer die oorontstekingen.
Na een half jaartje toch maar besloten om vaccinatie ontstoringen te doen maar jeetje, wat een heftigheid! Gelukkig bood Rosmarijne goede persoonlijke begeleiding want ook andere middelen waren nodig om de troep uit haar lijf te krijgen.
Voor mij als moeder was het heftig, voor mijn dochter zwaar. Maar na vier maanden heftige reacties, hebben wij nu wel weer onze dochter terug!
(Meisje, 9 jaar, Utrecht)